asd
HomeBourgogne-Franche-ComtéComptoir Cuisine in Autun

Comptoir Cuisine in Autun

Aan de voet van de Saint Lazare kathedraal in Autun ligt restaurant Comptoir Cuisine. Een kleinschalig restaurant in Autun dat in maart 2017 is geopend op de locatie van voorheen Le Chapitre. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 25 gasten. De kaart is overzichtelijk, met een wisselend maandmenu met een keuze uit vlees, vis of vega. De ligging van het restaurant is absoluut een pluspunt: middenin het oudste gedeelte van Autun en met mooi zicht op de kathedraal. De omgeving rond de kathedraal is 15 jaar terug opnieuw ingericht: asfalt heeft plaatsgemaakt voor mooi natuurstenen plaveisel (hoewel niet praktisch als je op een elegant hakje naar Comptoir Cuisine loopt).

De inrichting is modern, de keuken open en menukaart is sympathiek geprijsd. De bediening is attent zonder opdringerig te zijn. Voor ons een van fijne nieuwe optie in Autun.

Marion van Amelrooij
Passie voor Frankrijk en verliefd op de Bourgogne. Ik houd van de natuur, van geschiedenis en van slow food zonder opsmuk. Ik laat me graag verrassen door eigentijdse kunst en cultuur. Ik ben nieuwsgierig en altijd in voor een goed verhaal. Verhalen over Frankrijk probeer ik te vangen en delen via verschillende blogs en artikelen. Ook een verhaal met me delen? Mail me.
spot_img

Meer Frankrijk