HomeBourgogne-Franche-ComtéSpa Bourgogne: ontspannnen in Beaune

Spa Bourgogne: ontspannnen in Beaune

Bij Spa Bourgogne wordt je lijf verwend. Druiven vormen de bron van allerlei ontspannende beautybehandelingen als scrubs, gezichtsmassage, pakkingen en hotstone massage. De spa ligt in Beaune, de wijnhoofdstad van de Bourgogne. Maar hier worden de druiven dus op een andere manier gebruikt en wordt vooral de goede invloed op de huid uitgebaat. Er is uiteraard wel een duidelijke link naar de wijncultuur. Zo neem je het ontspanningsbad in een omgebouwd wijnvat. En je kunt de beautybehandeling laten begeleiden door een glas crémant de Bourgogne of een glas rode Bourgogne 1er Cru: ook de inwendige mens wordt verwend. Voor de Bob is er ook een kop thee.

Baden in een wijnvat

De Spa Bourgogne is kleinschalig opgezet en reserveren is daarom noodzakelijk. De ervaren handen van Caroline en Nathalie kunnen slechts twee personen gelijktijdig onderhanden nemen. Baden in het wijnvat kan ook met zijn tweeën en wordt een romantisch tête-à-tête. Spa Bourgogne wijst op de zuiverende werking van druivenpitten en de anti-oxidanten die de huid jong houden. Zeker is dat een bezoek aan de spa staat garant staat voor een ochtend of middag relaxen. Zeker aanbevolen in voor- of naseizoen.

Marion van Amelrooij
Passie voor Frankrijk en verliefd op de Bourgogne. Ik houd van de natuur, van geschiedenis en van slow food zonder opsmuk. Ik laat me graag verrassen door eigentijdse kunst en cultuur. Ik ben nieuwsgierig en altijd in voor een goed verhaal. Verhalen over Frankrijk probeer ik te vangen en delen via verschillende blogs en artikelen. Ook een verhaal met me delen? Mail me.
spot_img

Meer Frankrijk